GEVELREINIGING

Door middel van een gevelreiniging kunt u zorgen dat de vertrouwde uitstraling van bijvoorbeeld uw kantoorpand weer terug komt. Doordat T&H Cleaning Service zorgt voor een diepgaande reiniging wordt al het vuil op uw gevel opgelost. Zo krijgt uw huis, bedrijfshal of kantoorpand weer een frisse aanblik.

Ook is het mogelijk om uw gevel te impregneren tegen graffiti. Door middel van een beschermende anti-graffiti laag zal in de toekomst graffiti makkelijker verwijderbaar zijn dan voorheen. Daardoor blijft uw pand een betrouwbare uitstraling behouden.

Bent u benieuwd wat de mogelijkheden zijn voor de gevelreiniging van uw huis, bedrijfshal of kantoorpand? Neem dan contact op met T&H Cleaning Service en vraag naar alle mogelijkheden. Ook kunt u direct een geheel vrijblijvende offerte aanvragen via het onderstaande formulier.

gevelreiniging

Offerte aanvragen

Wanneer u direct een offerte wilt aanvragen kunt u daarvoor het formulier op deze pagina gebruiken. Daarop zullen wij u benaderen met een passende oplossing. T&H Cleaning Service zorgt dat het écht schoon wordt.