GLASBEWASSING

Wij werken al jaren met een telescopisch glasbewassingsysteem; met een telescoopborstel laten wij osmosewater over het oppervlak vloeien. Dit is puur water zonder toevoegingen van chemische middelen. Door deze telescopische glasbewassing lost het vuil goed op en blijft er een streeploos oppervlak achter. Resultaat is dat alle gladde vlakken tot 15 meter hoogte moeiteloos, van de grond af, gewassen kunnen worden. En uiteraard worden uw kozijnen ook keurig gereinigd.

Waarom telescopische glasbewassing?

Vanwege veiligheidsredenen zal het werken op ladders voor glazenwassers uiteindelijk verboden gaan worden. Om dit voor te zijn werken wij nu al met dit nieuwe veilige systeem, dat ook nog eens een uitstekend reinigend resultaat heeft.

Voordeel voor u

U heeft geen last meer van steigers en ladders rondom uw huis of pand. Daarnaast blijft de verf en het kitwerk op uw kozijnen beter behouden doordat er volgens een zogenaamde ‘zachte methode’ gereinigd wordt.

Laat u verrassen door onze diensten en producten en vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.

Offerte aanvragen

Wanneer u direct een offerte wilt aanvragen kunt u daarvoor het formulier op deze pagina gebruiken. Daarop zullen wij u benaderen met een passende oplossing. T&H Cleaning Service zorgt dat het écht schoon wordt.