Glazenwasser

Glazenwasser

U heeft gezocht op glazenwasser. Vervolgens bent u op de website van T&H Cleaning Service uit Holten terecht gekomen. Voor het laten wassen van uw ramen bent u bij ons aan het juiste adres. Het maakt bij T&H Cleaning Service niet uit of u een particulier, bedrijf of instelling bent. Door middel van een telescopisch glasbewassingsysteem kunnen wij veilig en snel te werk gaan. Door het toevoegen van Osmose water kunnen wij het vuil van uw ramen halen. Ook zorgt het Osmose water voor een streeploos eindresultaat. Door middel van de telescoop kunnen wij ramen wassen tot een hoogte van 15 meter. Voor het laten wassen van uw ramen wordt een offerte op maat gemaakt. U kunt deze offerte geheel vrijblijvend aanvragen.

Glazenwasser

glazenwasser

T&H Cleaning Service

Sinds 1996 bestaat T&H Cleaning Service. In dit jaar is T&H begonnen als glazenwassersbedrijf in Holten. Door het verzorgen van glasbewassing bij particulieren en bedrijven groeide het bedrijf al vlot. Inmiddels zijn er bij T&H Cleaning Service ruim 30 medewerkers in dienst. Doordat deze medewerkers stuk voor stuk gespecialiseerd zijn in schoonmaak kunt u genieten van een net eindresultaat. T&H Cleaning Service beschikt over sterk uiteenlopende projecten. Zo reinigen wij bij zowel particulieren als bedrijven en instellingen. Voor ons is geen een schoonmaak klus het zelfde. Daarom kunt u van ons een offerte op maat verwachten wanneer u van onze diensten gebruik wilt maken. Daarnaast denken wij graag met u mee. Wij geven u advies op maat.

Meer dan glazenwassen

T&H Cleaning Service uit Holten heeft meer in huis dan slechts de mogelijkheid om uw ramen te wassen. Ook voor een complete schoonmaak van interieurs bij bedrijven, particulieren en instellingen bent u bij T&H Cleaning Service aan het juiste adres. Ook voor onderhoud van uw vloeren beschikken wij over de kennis en het beste materiaal. Zo voorkomt u slijtage aan uw vloer. Samengevat kunt u ons voor vrijwel iedere reiniging of schoonmaakklus inschakelen. Bent u benieuwd of wij iets voor u, uw bedrijf of instelling kunnen betekenen? Neen gerust contact op en laat u adviseren of vraag direct een offerte aan.

Glazenwasser

WILT U OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN ONZE LAATSTE PROJECTEN? VOLG ONS DAN VIA ONZE FACEBOOK PAGINA.