OVER T&H

Schoonmaken is een vak, onze uitdaging.

Wij gaan niet weg voordat iets écht schoon is.

Schoonmaken is niet alleen een vak, het ons onze uitdaging… Wij benaderen onze klanten altijd op persoonlijke wijze voor een optimale samenwerking.

Ons werk bestaat uit sterk uiteenlopende projecten. Wij reinigen bij zowel particulieren als bedrijven en instellingen. Geen schoonmaakklus is hetzelfde, daarom stellen wij ons bij elke opdracht flexibel op. Wij denken met u mee en geven graag advies op maat.

Heeft u een vraag? Schroom niet deze te stellen. Wij staan u graag te woord over onze producten en diensten. Benieuwd naar wat wij voor u of uw bedrijf kunnen betekenen? Laat u verrassen en vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.

Historie

In 1996 is T&H CleaningService BV in Holten begonnen als glazenwassersbedrijf. Gewapend met een bakfiets en een ladder verzorgden wij de glasbewassing van particulieren en bedrijven. Vandaag de dag zijn we een bedrijf met bijna veertig mensen in dienst.

Uitgebreid dienstenpakket

We hebben onze diensten in de afgelopen tien jaar steeds uitgebreid. Dagelijks zijn onze mensen bezig met het schoonhouden van interieur, gevels, damwanden, machines, vloeren en geven van advies.